luni, 3 noiembrie 2008

despre activitatea 5, până pe 12 noiembrie.

După o pauză bine-meritată, iată-ne din nou la lucru! E timpul sa va organiazati mai bine timpul pe a va ajunge pentru tot ce aveti de facut. Daca careva dintre voi nu a reusit sa termine temele din octombrie, daca au fost motive temeinice, va rog sa mi le comunicati si daca sunt temeinice vom accepta o mic aintarziere.

Pentru activitatea 5, trebuie să citiți tot din cartea lui Ellen White: Minte, Caracter și personalitate (volumul unu și doi), minim 30 pagini. Dacă ați citit cartea sau nu o aveți, puteți citi altă carte, dar care să aibă legătură cu caracterul.  După citire, conepeți raportul după modelul de mai jos. Raportul nu trebuie să fie lung, maxim 1 pagina. Raportul vă învață să fiți conciși să să vă organizați ideile. 

---Prima secţiune va furniza un scurt rezumat a conținutului citit. 
---În cea de-a doua secţiune trebuie să fie prezentate două sau trei gânduri sau citate cere au o mare valoare pentru voi, care v-au impresionat. 
---În cea de-a treia secţiune, studentul va descrie modul în care încearcă să se pună în aplicare cele citite în viața lui. 

Succes la studiu. Va vreau mai organizati.

 Laurentiu


PS... pentru cei ce va postati temele la timp, am postat pe dezvoltareacaracterului.blogspot.com un video intitulat SFATURI PENTRU NUNTA. 

Niciun comentariu: