miercuri, 15 octombrie 2008

Activitatea 3 și despre ea, până pe 22 octombrie

Iată-ne ajunși la activitatea a treia. Unii ați fost foarte prompți în trimiterea temelor. Felicitări acestora. Știu că vă este greu și cu temele de școală, dar puteți folosi timpul din sabat și de duminică pentru a lucra și la activitățile pentru cursul acesta. Vă stau la dispoziție cu orice e nevoie pentru a vă ajuta la acest curs. Dar ceea ce este foarte important este o dezvoltare a caracterului care să fie observată de colegi, părinți și profesori. Așa că mult succes.

Dacă ați rămas în urmă cu temele, la acest curs, nici-o problemă. Câștigați din mers. Important este să nu se adune multe teme pentru a nu vă aglomera prea mult. Dar nu vă descurajați. Dezvoltarea caracterului e o activitate de durată care cere efort din partea noastră. 


Activitatea 3 e tot o lectură, din cartea lui Ellen White: Minte, caracter și personalitate (volumul unu și doi). Dacă deja s-au citit aceste volume, studenţii ar trebui să caute alte cărţi care să trateze un subiect legat de caracter. Raportul trebuie să includă lectura a cel puţin 30 depagini de carte, şi vor fi raportate în formatul standard. După datele bibliografice fiecare raport delectură trebuie să aibă trei secţiuni: prima secţiune va furniza un scurt rezumat a conținutului citit. În cea de-a doua secţiune trebuie să fie prezentate două sau trei gânduri sau citate cere au o mare valoare pentru voi, care v-au impresionat. În cea de-a treia secţiune, studentul va descrie modul în care încearcă să se pună în aplicare cele citite în viața lui. S-ar putea să luațiunele decizii cu implicații profunde. Se pot lua decizii personale pe care nu sunteți obligați sa le prezentați. Această secţiune poate fi constructivă şi săofere unele sugestii pentru cei ce o vor citi.

Succes. Laurentiu

Niciun comentariu: