miercuri, 1 octombrie 2008

Despre activitatea 1

 Bun venit la cursul care ne va conduce la o dezvoltare a caracterului după voia lui dumnezeu. De fapt, aceasta va fi tema majoră a întregului curs: să ne preocupe dezvoltarea unui caracter după voia lui Dumnezeu. Aceasta să vă fie preocuparea în timpul acestor luni, în care acest loc va fi un loc unde se vor întâlni tinerii care au preocupări deosebite.  

 În cadrul acestui curs rămân velabile 3 bloguri care vă vor fi de folos:

dezvotareacaracterului.blogspot.com – aici or fi diverse anunturi depre curs, cu o frecvență de minim o postare la 2 săptămâni.


catalogcaracter.blogspot.com – aici veți găsi toate activitățile pentru tot cursul, precum și datele de predare a acestora. Tot aici va fi un catalog cu cei înscriși la curs, punctajul acumulat la fiecare activitate, etc. Catalogul va fi actualizat cel putin o dată pe lună.


curscaracter.blogspot.com – aici va fi cursul propriu-zis. Aici, săptămânal se vor posta activitățile săptămânii și anume acestea vor fi postate în fiecare zi de miercuri, cel târziul la ora 21.



Așa că începem cursurile ... că doar sunteți studenți. Mă bucur pentru toți cei care v-ați înscris. Cursul va fi structurat în așa fel încât să nu vă dea bătăi prea mari de cap, dar care să vă ajute. În fiecare săptămână, în seara zilei de miercuri, până la ora 21,  voi posta pe curscaracter.blogspot.com

activitatea pe care o veți avea de făcut până miercurea viitoare. Va fi câte o temă pe săptămână, dar care va trebui să mi-o trimeteți pe mailul larymyamatei@gmail.com până în seara zilei de miercuri (la o săptămână după primirea temei). În caz că cineva are o problemă cu postarea temei la termen (program încărcat sau alte cauze ...) acesta trebuie să mă anunte în pealabil. Dar fiind un curs despre caracter, ... punctualitatea face parte din caracter ... așa că vom ține cont de ea. 


DECI AVEȚI NEVOIE DE INTERNET ODATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ, MIERCURI SEARA. 


Pentru fiecare temă, va fi un punctaj. La finalul cursului veți acumula maxim 100 puncte, adica echivalentul notei 10. Puctajul i alte detalii găsiți pe catalogcaracter.blogspot.com


Materialele, cursul sau etc ... vor fi postate pe curscaracter.blogspot.com

săptămânal, miercurea seara, până în ora 21, odată cu temele și activitățile săptămânei viitoare. 


Așa că iată activitatea acestei săptămâni.


Aveți de citit primele 2 capitole din curs, pe care le găsiți mai jos. După citire, veți completa un raport de citire, după formularul de mai jos. De acest formular veți avea nevoie ori de câte ori activitatea va fi citire. Formularul mi-l trimeteți până la data limită la adresa de mail larymyamatei@gmail.com ca fisier atasat. Cine nu stie cum sau are alte intrebări să intrebe pe mesenger. 



După datele bibliografice fiecare raport de lectură trebuie să aibă trei secţiuni: prima secţiune va furniza un scurt rezumat a conținutului citit. Nu trebuie să fie depășit spațiul rezervat pentru aceasta, dar poate fi ajustată mărimea fontului pentru a încăpea mai mult decât normal. În cea de-a doua secţiune trebuie să fie prezentate două sau treigândurile sau citate cere au o mare valoare pentru dumneavoastră, care v-au impresionat.În cea de-a treia secţiune, studentul va descrie modul în care încearcă să pună în aplicare cele citite în viața lui. S-ar putea să luați unele decizii cu implicații profunde. Se pot lua decizii personale pe care nusunteți obligați sa le prezentați. Această secţiune poate fi constructivă şi să ofere unele sugestii pentru cei ce o vor citi.


Așa ca mult succes la citire. 

Laurentiu M



PS: Vă recomand copierea cursului sau aa altor materiale intr-un document doc si acolo sa ajustati marimea fontului după dorinta. 

Niciun comentariu: